Genel SağlıkHABERLER

YARDIMA MUHTAÇ ÇOCUKLARA YUNUS GÖSTERİSİ

Yardıma muhtaç çocuklar, Leo Kulubü’nün davetlisi olarak Dolphinland Eğlence Merkezi’de, yunuslar ve deniz aslanının gösterisini izlediler.

Okullarında başarılı olan fakat maddi sorunlar yüzünden okuyamayan çocuklara yardım etmeyi hedefleyen Leo Kulübü, yeni öğrenim dönemi başlamadan 20 muhtaç çocuğu Dolphinland Eğlence Merkezi’ne götürdü.

Yardıma muhtaç çocukların eğitim masraflarını karşılayarak onları topluma kazandırmak istediklerini belirten Leo Kulübü Antalya Başkanı Handan Yalılı, “Çoçuklar okullarında çok başarılı, bize düşen görev de bu çocukların okul masraflarını karşılayarak topluma kazandırmak. Kulüp olarak derslerinde başarılı olan öğrencilere bu gösteriyle bir ödül vermek istedik” dedi.

Yunus balıklarının yaptıkları değişik akrobasi hareketler karşısında şaşıran çocuklar alkışlarla balıklara tempo tutarken, Paşa isimli deniz aslanının gösterisinde biraz korktular. Su içerisinde gösterisini tamamlayan Paşa, çocukların yanına çıkarak gösteriye başlayınca çocuklar kısa süreli panik yaşadı.