Genel SağlıkHABERLER

MAXROMEN 10’LU PERFORMANS ARTTIRMAYA YARDIMCI KAPSÜL

Ürünümüzün Kullanım Önerisi: Sağlık uzmanınız tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği sürece aktiviteden yaklaşık 1 saat önce, bol su ile tok karnına 1 kapsül olarak alınması tavsiye edilir.

Ürünümüzün Muhafaza Koşulları: Çocukların ulaşamayacağı, serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak muhafaza ediniz. Direk güneş ışınlarından koruyunuz.

Yüzyıllar boyunca alternatif tıpta kullanılan ve cinsel performansı arttırmaya yardımcı olduğu düşünülen bitkilerin çok özel karışımından oluşan Maxromen, kimyasal maddeler içermez. Bu bitkiler aynı zamanda yaşlanmayı önlemeye ve cildi gençleştirmeye yardımcı özellikleriyle tüm dünyada bilinmekte ve kullanılmaktadır. İçeriğindeki bitkiler;

1- Panax Ginseng
2- Amerikan Ginseng
3- Epimedium
4- Tribulus Terrestris
5- Polygonum aviculare
6- Ginkgo Biloba

Maxromen, ilaç değildir %100 bitkisel bir kapsül olması nedeniyle reçetesiz satılmaktadır. Cinsel isteği arttırmada ve sürekli kılmakta hem kadın hem erkek yetişkinlere yardımcı olmaktadır.

Maxromen kullanıcının fiziksel ve piskolojik şartlarına bağlı olarak 24-36 saat arasında etkisini sürdürebilmektedir.

Bu ürünün kullanımına ait Genel Uyarı:

Tıbbi gözetim altında bulunanlar kullanmadan önce mutlaka sağlık uzmanlarına danışmalıdırlar, ayrıca hamile ve emziren kadınlar tarafından kullanılmamalıdır.

Ürünümüz bir gıda takviyesidir. Ürünümüz bir ilaç değildir ve ilaç olarak görülmemelidir. Ürünümüz bu niteliklerle veya amaçlarla kullanılmamalıdır. Firmamız, ürünleri ile ilgili herhangi bir hastalığı önleyici veya tedavi edici bir taahhütte bulunmamaktadır.

Birim Satış Fiyatı : 89.00 TL

Maxromen
afrodizyak
sertlesme

…Advertriol Reklam…