Genel SağlıkHABERLER

MUAMMER KETENCİ’ DEN OTİZMLİ ÇOCUKLARA DESTEK!

5 Ağustos Perşembe Gecesi Maslak Kasrı’nın büyülü ambiyansında, Algı Özel Eğitim Merkezi’nin Otizmli öğrencileri adına büyük bir defile düzenleyen Muammer Ketenci, herkesi Otizm hakkında bilinçlendirmeye davet ediyor…

Ünlü moda ve aksesuar tasarımcısı Muammer Ketenci, muhteşem tasarımlarının yanında sosyal sorumluluk konusunda da hassasiyetini gösterdi. Muammer Ketenci, Türkiye’de benzeri olmayan donanıma sahip Algı Özel Eğitim Merkezi’yle birlikte Otizmli çocuklara ilgiyi çoğaltmak ve eğitim masraflarını çıkartmak amaçlı düzenlenecek organizasyonun liderliğini yapıyor.

Muammer Ketenci tarafından Otizmli çocuklar için tasarlanan aksesuarlar, “Birlikte Başaralım, Otizmi Aşalım” adlı gecede ünlü mankenler tarafından sergilenerek açık arttırma ile misafirlere sunulacak. Ünlü sanatçıların ve birçok futbolcunun destek vereceği gecenin biletleri ücretli olup 5 Ağustos Perşembe gecesi Maslak Kasrı’nın büyülü ambiyansında gerçekleştirilecek.

Dünyada her 100 çocuktan biri otizmli olarak doğuyor. Erken tanı ve yoğun eğitimle %40 oranında çocuğumuzu geri kazanabiliyoruz. Loreal, Mos, İnci, Binboa, Doluca, İnka Davetiye, Fotogram, Contact Production, Akzent ve Three N gibi duyarlı ve dev markalar geceye büyük destek sağlayarak çocuklarımızı kazanmamıza yardımcı oluyorlar. Sizde gelin, “Birlikte Başaralım, Otizmi Aşalım!”

Biletler 150.00 TL olup Algı Özel Eğitim Merkezi’nde satışa sunulmaktadır.