Genel SağlıkHABERLER

T-SYSTEMS’DAN ACIBADEM’E ERP HİZMETİ

T-Systems Bilişim Teknolojileri, Acıbadem Sağlık Grubu için ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) danışmanlık hizmetleri sağlıyor.

İMKB’de işlem gören tek sağlık kuruluşu olan Acıbadem Sağlık Grubu, 10 şubesi ve 3.850 çalışanı ile, 1 milyona yakın hastaya hizmet veriyor. Yaptığı yatırımlarla kendinden sıkça söz ettiren Acıbadem Sağlık Grubu, ERP alanında da yatırım yapmaya karar vererek, T-Systems Bilişim Teknolojileri‘nden danışmanlık hizmetleri almaya başladı.

ERP uygulaması olarak Oracle E-Business Suite’i seçen Acıbadem, bu projeyle, finansal ve lojistik karar destek sistemini besleyecek operasyonel altyapısını oluşturmayı ve süreçlerini iyileştirerek, izlenebilir ve değişen iş koşullarına uyarlanabilir hale getirmeyi amaçlıyor. ERP projesi sayesinde, Mali İşler, İnsan Kaynakları, Demirbaş ve Bütçe Planlama gibi ayrı uygulamalar ortadan kaldırılarak E-Business Suite’in üzerine oturtuluyor ve tüm uygulamalar tek bir platformda toplanıyor. Böylece, konsolide bir ortam yaratılarak, karar desteğe yönelik daha sağlıklı veriler elde ediliyor.

T-Systems Bilişim Teknolojileri, danışmanlık ve proje yönetimi alanında kazandığı tecrübe ve bilgi birikimi doğrultusunda oluşturduğu proje takımıyla, Acıbadem’i yeni süreç ve sistemiyle, 2006 yılı başında canlı kullanıma geçirmeyi hedefliyor.

T-Systems Bilişim Teknolojileri, bilgi birikimi ve tecrübesinin yanında, uyguladığı proje yönetimi metodolojisiyle de projenin zamanında, doğru çıktı ve artı değer ile sonuçlandırılmasını sağlıyor.

T-Systems Hakkında:

Deutsche Telekom’un dört bölümünden biri olan T-Systems, dünya çapında 52,000 çalışanı ve 2004 yılı geliri 13 milyar Euro ile Avrupa’nın Bilişim Teknolojileri ve Telekomünikasyon sağlayıcısı liderlerindendir. Dünya çapında 20’den fazla ülkede temsil edilen T-Systems, bilişim teknolojileri ve telekomünikasyona yönelik, yenilikçi ve sektöre özel çözümler sağlamak üzere müşterilerinin rekabet güçlerini artırmayı amaçlamaktadır.

Merkezi Almanya’nın Frankfurt şehrinde bulunan T-Systems; Türkiye’de BT Dış Kaynak Kullanımı, Sistem Bütünleştirme (Müşteri İlişkileri Yönetimi, Tedarik Zinciri Yönetimi, Kurumsal Kaynak Planlama, İnsan Kaynakları Yönetimi, Karar Destek Sistemleri, Müşteri Destek Hizmetleri, Yazılım Geliştirme), Network ve Telekomünikasyon hizmetleri yelpazesinde hizmet sunmaktadır. Tecrübeli 135 çalışanı ile Planla-Yap-İşlet safhalarını kapsayan eksiksiz hizmet portföyünü tek kaynaktan Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarına sunan ve bu hizmetleri tüm dünyaya yaymış bir şirkettir.

T-Systems ve sunduğu hizmetleri ile ilgili daha fazla bilgiyi

www.t-systems.com adresinde bulabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için:

Marjinal Reklam ve Tanıtım
Telefon : 0212 219 29 71
Faks : 0212 224 92 80
E-posta : [email protected]