Genel SağlıkHABERLER

TEB SAĞLIK HABERLERİ YARIŞMASI DÜZENLİYOR!

Türk Eczacıları Birliği, kuruluşunun 50. yıldönümü etkinlikleri kapsamında, bütün basın ve yayın kuruluşlarında çalışan gazetecilere açık “TEB Sağlık Haberleri Yarışması” düzenliyor.

Türkiye’de sağlık konusuna dikkat çekmek, sosyal sorumluluğu çerçevesinde medyanın üstlenmesi gereken rol için duyarlılık oluşturmak amacını taşıyan TEB Sağlık Haberleri Yarışması’na medya mensupları 1 Ocak 2005 ile 31 ağustos 2006 arasında ürettikleri haber ve programlarla katılabilecek.

Gerek yerel, gerekse ulusal düzeyde medyanın çalışanlarının sağlık konusuna duyarlılıklarını artırmayı ve bu yolla kamuoyunun doğru ve etkili mesajlarla bilgilendirilmesi amacını da taşıyan yarışmada yaygın ve yerel düzeyde basın, televizyon haberleri ve sağlık programları değerlendirilerek, başarılı bulunanlar ödüllendirilecek.

Ödüle, medya çalışanları, yaygın basın dalında köşe yazısı, haber, röportaj, dizi yazı; yerel basın dalında köşe yazısı, haber, röportaj, dizi yazı, televizyon dalında haberler ve sağlık programlarıyla katılabilecekler.

Katılımcıların eserlerini en geç 31 Ağustos 2006 tarihine kadar Türk Eczacıları Birliği’ne göndermek zorunda oldukları yarışmada yaygın basın, yerel basın, televizyon haberleri dallarının birincilerine 1000 YTL, ikincilerine 750 YTL, üçüncülerine de 500 YTL ve sağlık programları dalının birincisine 1000 YTL ödül verilecek.

TEB Sağlık Yarışması Sekreterliği
Willy Brant Cad. No:9 Çankaya/Ankara
Tel: (0312) 4098100
Faks: (0312) 4098109