Genel SağlıkHABERLER

ÇOCUK HAKLARINA ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLAR KONFERANSI

Çocuk Hakları; ayrımcılığın önlenmesi, eşitlik, çocuğun yüksek yararının gözetilmesi, çocuklara sevgi, hoşgörü, çocuğun kendisiyle ilgili süreçlere katılımı ve görüşlerinin alınması boyutlarını içermektedir. Çocuğun; güvenli yaşama hakkı, yaşamını sü

20 Kasım çocuk Hakları Günü olması sebebiyle Bahçelievler Kaymakamlığı ve Bahçelievler İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün öncülüğünde, çocukları ve gençleri her yönden nitelikli ve bilinçli insanlar olarak yetiştirmek, toplumun ve insanlığın mutluluğunu ve geleceğini korumak amacıyla “ çocuk Haklarına çağdaş Yaklaşımlar Konferansı” düzenlenecektir.
ülkemizde çocuk Haklarına yönelik çalışmaların tüm yönleriyle ele almak ve projeler geliştirmek amacıyla birçok kurumun bir arada yer alacağı konferans; İstanbul Milletvekili ve TBMM çocuk Hakları İzleme Komitesi Başkanı Prof. Dr. Türkan Dağoğlu, çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Asiye Nuhoğlu, İstanbul Barosu Av. Işıl İlgin Oktay ve ASP Şeyh Zayed çocuk Evleri çocuk Komisyon Başkanının katılımlarıyla Bahçelievler Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde gerçekleştirilecektir .
Tarih: 21 Kasım 2014, Cuma
Saat: 09:00
Yer: Bahçelievler Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi
Yenibosna Fevzi çakmak Mah. Fatih. No:2 Bahçelievler (Yenibosna Koçtaş’ın arkası)