Genel SağlıkHABERLER

“GÜNDE İKİ BARDAK SÜTLE ZAFER SENİN” KAMPANYASI

AKTİVİTELERİNE DEVAM EDİYOR…

Tetra Pak 19-20 Haziran tarihlerinde Cevahir Alışveriş Merkez’inde “Günde 2 Bardak Sütle Zafer Senin” kampanyası paralelinde çeşitli aktivitelerle sütün önemini bir kez daha hatırlatmak istiyor. Bu amaçla gerçekleştirilen aktivitelerde akrobatik basketbol gösterileri ve izleyicilerin katılımı ile çeşitli yarışmalar yapılacak.

19-20 Haziran tarihlerinde 10.00 – 19.00 saatleri arasında Cevahir Alışveriş Merkezi’nin önünde gerçekleştirilecek etkinlikler çerçevesinde kurulacak basketbol sahasında Karizma Grubu’nun gün boyunca yapacağı akrobatik şovlarla izleyiciler çeşitli yarışma ve gösterilere katılma imkanı bulacaklar. Etkinliğe katılan çeşitli markaların stantlarında süt dağıtımı yapılacak ve ayrıca “süt dansı” ile çocuklar neşeli bir gün geçirecekler.

Sağlıklı bir yaşam sürmek için hangi yaşta olursa olsun, her gün düzenli olarak ve yeterli miktarda süt içmek gerek. Sütün sadece çocukluk, gelişme dönemlerinde değil, hayatın her döneminde içilmesi gerekiyor. Ancak gelişme çağında içilen sütün özel bir önemi var. Sağlıklı bir vücudun temellerinin atıldığı bu dönemde, gelişimin sağlıklı tamamlanmasında süt çok önemli bir rol üstleniyor.

Tetra Pak, sağlıklı nesiller için sağlıklı süt tüketimini teşvik etmek ve toplumu açık sütün tehditleri konusunda bilinçlendirmek amacıyla, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu amaçla Tetra Pak 2001 yılından bu yana, Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü işbirliği ile seminerler düzenliyor ve eğitimler veriyor. Ayrıca GÜNDE İKİ BARDAK SÜTLE ZAFER SENİN gibi kampanyalarıyla, çocuklara da süt içmenin önemini anlatıyor.

Tetra Pak hakkında:

Tetra Pak, dünyanın lider gıda işleme ve ambalajlama çözümleri sunan firmasıdır. Müşterilerimiz ve tedarikçilerimizle yakın çalışarak, tüm dünyada yüz milyonlarca insanın günlük gereksinimlerini karşılayan güvenli, yenilikçi ve çevreci ürünler sağlıyoruz. 170’i aşkın ülkede paketleri bulunabilen Tetra Pak olarak, sorumlu sektör liderliğine ve sürdürülebilir iş yaklaşımına inanıyoruz. “İYİ OLANI KORUR” TM sloganımız, gıda ürünlerini her yerde güvenli ve kolay ulaşılır kılma vizyonumuzu yansıtıyor.