Genel SağlıkHABERLER

FARMASKOP SAĞLIK İLETİŞİMİ YARATICILIK ÖDÜLLERİ’NDE JÜRİ DEĞERLENDİRMESİ BİTTİ!

İlaç ve sağlık profesyonellerinin dergisi Farmaskop tarafından üçüncü kez düzenlenen Farmaskop Sağlık İletişiminde Yaratıcılık Ödülleri’nde finalistler ve birinciler belli oldu. Sağlık iletişimi alanında yapılan tanıtım çalışmalarının toplam beş ana başlık altında yarıştığı etkinliğin ödül töreni 1 Haziran’da yapılacak.

Sağlık iletişimini “sağlıklı” bir yapıya kavuşturmak amacıyla, ilaç ve sağlık profesyonellerinin dergisi Farmaskop tarafından düzenlenen Farmaskop Sağlık İletişiminde Yaratıcılık Ödülleri, üçüncü kez sahiplerini buluyor. İnternet ortamında jüri değerlendirmesiyle yapılan ön eleme sonucu oluşan kısa liste, 13 Mayıs’ta Nişantaşı Sofa Otel’de jüri tarafından son kez değerlendirildi. 107 çalışma arasından başarı belgesi almaya hak kazanan finalistler ve kategori birincileri belirlendi. Toplam 26 kategoride düzenlenen Farmaskop Sağlık İletişiminde Yaratıcılık Ödülleri’nde dereceye girenler ödüllerini 1 Haziran Salı günü Hyatt Regency Oteli’nde düzenlenecek törenle alacak.

Sağlık iletişiminde paydaşlarla iletişim açısından daha verimli ve yaratıcı işlerin ortaya çıkmasında itici güç olmayı amaçlayan yarışma, ilaç ve sağlık sektörüne hizmet veren, sağlıkla ilişkilendirilebilen tüm ürün ve hizmet alanlarında faaliyet gösteren ajansların, sivil toplum kuruluşlarının, prodüksiyon şirketlerinin ve tur, kongre ve organizasyon firmalarının özgün çalışmalarını toplam beş ana başlık altında ödüllendiriyor.

Bellatris Eğitim Kurumsal Eğitim Koçluk ve Danışmanlık firmasının da “Kategori Sponsoru” olarak destek verdiği yarışmanın jürisinde Cortex, Graphinn, OgilvyHealtworld, Sudler &Hennessey PDO/DORAN ve Tazefikir gibi platform üyelerinin yanı sıra reklam ajanslarından kreatif direktörler, yabancı ve yerli ilaç firmalarının üst düzey yöneticileri ve PR ve iletişim uzmanları yer aldı.