Genel SağlıkHABERLER

E-BEBEK.COM’DAN KADINLARA ÖZEL BİR GÜN…

E-BEBEK.COM, DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLAYACAK…

E-Bebek.com, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” çerçevesinde Anadolu Sağlık Merkezi uzmanları işbirliği ile kadınlara yönelik psikoloji, beslenme, estetik, genel sağlık konularında ücretsiz seminerler ve ritim ve resim aktivitelerinin olduğu bir etkinlik düzenleyecek.

Tüm dünya kadınları 8 Mart’ı kutlamaya hazırlanırken, E-Bebek.com da sizi Çamlıca mağazasında düzenleyecekleri kadınlar günü etkinliklerine davet ediyor.

Kadınlar, alanında uzman Anadolu Sağlık Merkezi doktorları tarafından psikoloji, beslenme, estetik, genel sağlık gibi konularda verilecek olan seminerlere katılarak hem bilgi edinecek hem de renkli ortamında bu özel günü kutlama fırsatı yakalayacak.

Anadolu Sağlık Merkezi ile sağlık söyleşilerinin yanı sıra, Jale Dural ile yoga, Çöp Adam Resim Atölyesi ile resim keyfi, stand katılımcılarından minik hediyeler ve Kaan Şolcum ile Interaktif Ritm ve Vokal Gösterisi gibi birçok etkinlik düzenlenecek.

Bugüne kadar Türkiye çapında gerçekleştirilen aktivitelerde 7.000’den fazla çocuk ve 50.000’den fazla yetişkine ritim terapi etkinliği yaptıran ve perküsyon çaldıran Kaan Şolcum E-Bebek.com davetlileri için yeni ve özel bir şov gerçekleştirecek.

Çöpadam Resim Atölyesi’nden Cansu Özbek Ünal çocuğunuz ve resim konusunda 14:30-17:00 saatleri arasında sorularınızı yanıtlayacak

Arzum, Tiny Love, Dimes, Anadolu Sağlık Merkezi, Çöp Adam Resim Atölyesi ve Avon gibi birçok firmanın stantlarında da çeşitli aktiviteler konukları bekliyor olacak

E-Bebek.com Çamlıca mağazasında yer alan Magic Park’ta gerçekleşecek olan seminer ve etkinliklerde kadınlar, gün boyunca Çamlıca mağazasından yapacakları alışverişlerde indirim ve çeşitli armağanlar kazanma fırsatı da yakalayacak.

50 YTL üzerinde alışveriş yapan herkese 3 adımda pratik cilt bakımı, 150 YTL’ye kadar alışverişlerde Magic Park Foto Stüdyo’da fotoğraf çekimi 250 YTL’ye kadar alışverişlerde Magic Park Çocuk Kuaförü’nde saç kesimi, 500 YTL’ye kadar alışverişlerde ise Magic Park Bebek SPA seansı hediye edilecek.

Anadolu Sağlık Merkezi Seminerleri

13.30 – 14.00 “Kadınım Sağlıklıyım” Op. Dr.Nuri Ceydeli – Kadın Hasatlıkları ve Doğum Uzmanı
14.15 – 14.45 “Anneyim Mutluyum” Dr. Zafer Atasoy – Psikiyatri Uzmanı
15.45 – 16.15 “Kadınım Formdayım” Cemal Aytaç Ak- Beslenme ve Diyet Uzmanı
16.30 – 17.00 “Kadınım Güzelim” Op. Dr.Can Çınar – Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı
15.00 – 15.30 Jale Dural ile Yoga Saati

Tarih: 8 Mart 2008
Saat: 13.00 – 19.00
Yer: Magic Park Etkinlik Alanı