Genel SağlıkHABERLER

ÇOCUKLAR ALO İÇİN HİJYENİN RESMİNİ YAPACAK

Anne ve çocuklarına, daha sağlıklı koşullar için hijyen alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen Alo Hijyenik Beyazlar, çocukların hijyeni eğlenerek öğrenebilecekleri ve sonunda çeşitli hediyeler kazanacakları resim ve öykü yarışması başlatıyor. İlköğretim 4-8’inci sınıf öğrencilerinin katılabileceği yarışmanın başvuruları 30 Nisan 2008’de sona erecek.

“Hijyenik Ailem” konulu resim yarışmasına katılmak isteyen öğrencilerin, A3 resim kağıdına; pastel, sulu ya da guaj boyayla yapılmış resimlerini son teslim tarihine kadar Alo Tüketici Hizmetleri PK. 61, 34739 Erenköy İstanbul adresine posta yoluyla ya da www.hijyenikailem.com internet sitesinden online göndermeleri gerekiyor.

Öykü yarışmasına katılmak isteyenlerin de “Hijyenik Ailem” konulu öykülerini, okunaklı bir şekilde, tükenmez, dolmakalem ya da bilgisayarda yazıp son teslim tarihine kadar posta ya da internet yoluyla ulaştırmaları gerekiyor. Yarışmanın başvuru koşullarının detayları www.hijyenikailem.com internet sitesinden öğrenilebilir…

Alo Hijyenik Beyazlar, Türk İnfeksiyon Vakfı’nın da desteğiyle Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Kırklareli ve Uşak illerinde hijyen eğitimleri yürütüyor. Bu şehirlerden yarışmalara katılıp dereceye girenler hem kendilerine hem de okullarına hediye kazandıracaklar. İl birincilerine ve okullarına dijital fotoğraf makinesi, ikinci ve üçüncülerine de MP3 Player hediye edilecek. Bu şehirlerin dışında Türkiye genelinden gelen başvurular da değerlendirmeye alınacak ve birinci öğrenci dijital fotoğraf makinesi , ikinci ve üçüncü de MP3 Player ile ödüllendirilecek.

Yarışma sonunda toplam 28 dijitaj fotoğraf makinesi, 28 de MP3 Player hediye edilecek.

Hijyen seferberliğine destek: www.hijyenikailem.com

Alo Hijyenik Beyazlar, P&G ve Kipa’nın okullarda başlattığı hijyen seferberliği kampanyasına Türk İnfeksiyon Vakfı ile yürüttüğü eğitimlerle destek veriyor. Öykü ve resim yarışmasının da eğitim kapsamında olduğu projede anne ve çocukları için Türk İnfeksiyon Vakfı’nın hazırladığı kitaplar okullarda ve Kipa mağazalarında dağıtılıyor. Ayrıca proje için hazırlanan www.hijyenikailem.com adresli internet sitesi de, anne ve çocuklarının birlikte keyifle gezebilecekleri, hijyenin püf noktalarının anlatıldığı, interaktif ödüllü oyunlar ve yarışmalarla dolu capcanlı bir site…