Genel SağlıkHABERLER

SAĞLIKLI BESLENME KONFERANSLARI BAŞLIYOR!

Sağlıklı Toplum Derneği, “Daha Fazla Hareket Et! Daha Bilinçli Beslen!” sloganıyla yola çıkıyor.

Sağlıklı Toplum Derneği’nin yürüttüğü Obezite Etkinlikleri ” Daha fazla hareket et! Daha bilinçli beslen!” sloganıyla başladı.

Tüm Türkiye’de gerçekleştirilmesi planlanan “Sağlıklı Beslenme – Koruyucu Hekimlik ” Konferanslarına halkımızın katılımının yüksek olması bekleniyor.

Türkiye’nin önde gelen akademisyenleri ve sağlık profesyonelleri , “Sağlıklı Beslenme – Koruyucu Hekimlik!” Konferanslarında her yaştan insanı bilgilendirmek ve obezite tehlikesine karşı uyarmak için yoğun bir çalışma içerisindeler.

Sağlıklı Toplum Derneği’nin yürüttüğü Obezite Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek “Sağlıklı Beslenme – Koruyucu Hekimlik” Konferansları ile Türkiye’de yıllar sonra ilk kez “Koruyucu Hekimlik” uygulamasına da geçilmiş olacak.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de gitgide yaygınlaşan ve “çağın vebası” olarak tanımlanan “Obezite” psikolojik rahatsızlıklardan kansere kadar birçok hastalığı da beraberinde getiriyor.

Hedefimiz daha sağlıklı bir toplum!

Obezite çağımızın vebası!

Obezite her türlü hastalığın kaynağı.

20’li 30’lu yaşlarda kalp krizi kökenli ölümler arttı.

Çocuklarda gelişim bozuklukları, hormonal bozukluklar hat safhada.

Çözüm sağlıklı beslenme.

Çözüm, Obezite’den korunmak…

Sağlıklı Toplum Derneği olarak, bir yola çıkıyoruz. Toplumsal duyarlılığı yüksek hekimlerimiz ve gönüllülerimizle elele.

23 Şubat’ta Üsküdar’da start alacak olan Sağlıklı Beslenme – Koruyucu Hekimlik Konferanslarımıza tüm halkımız davetlidir.

Konferans takvimi için www.stdern.org u takip ediniz…