Genel SağlıkHABERLER

SİVİLCEYE SORUNUNU ÇÖZEN İLAÇ GELDİ

ABD’li “Guthy Renker” şirketi sivilce ve akne sorununu ortadan kaldıran ‘Proactiv Solution’ı internet ve çağrı merkezi üzerinden Türkiye pazarına sundu.

Direkt Satış yoluyla yılda 1 milyar dolarlık ciro yapan Amerikan “Guthy Renker” şirketi, sivilce ve akne sorununu ortadan kaldıran ‘Proactiv Solution’ı internet ve çağrı merkezi üzerinden Türkiye pazarına sundu.

1988 yılında ‘direkt pazarlama şirketi’ olarak kurulan ve bugün yıllık 1 milyar dolar civarında ciro yapan Guthy-Renker, Katie Rodan ve Kathy Fields isimli iki başarılı dermatoloğun geliştirdiği “Proactiv Solution”la Türkiye pazarına girdi. Rock Dış Ticaret” tarafından Türkiye ve KKTC’deki yetkili tek distribütör olarak Türkiye’ye taşınan marka, ilk olarak internet üzerinden ve çağrı merkezi aracılığıyla satışa sunuldu.

Türkiye’ye Rock Dış Ticaret tarafından getirilen “Proactiv Solution”, sivilcelerine ve siyah noktalarına elveda demek isteyenlerin tüm dünyadaki bir numaralı tercihi olma yolunda ilerliyor. İlk etapta yalnızca www.rockcosmetics.com adresli web sitesinden ve 0 212 283 30 40 numaralı Çağrı Merkezi’nden satışa sunulan Proactiv Solution ürünleri için, 2006 yılında perakende satış kanallarının kullanılması da planlanıyor. Yakın bir zamanda Cindy Crawford ve Victoria Principal markalı ürünleri de Türkiye’ye getirmeyi planlayan Rock, set halinde sunulan ve uygun fiyatlı cilt bakım ürünleri konusunda önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor.