Genel SağlıkHABERLER

SİGARAYI BIRAKTIRAN MUCİZE İLAÇ

Sağlık Bakanlığı’ndan aldığı izinle sigarayı bıraktıran ilacı satışa sunan Suşehrili market sahibi, ilaç sayesinde tiryakilerin çok kolay sigarayı bıraktığını söylüyor.

Sivas’ın Suşehri İlçesi’nde bitkisel maddeleri kullanarak yaptığı karışım sayesinde sigara tiryakiliğine son verdiğini söyleyen market sahibi, Sağlık Bakanı’ndan aldığı izin sonrasında icadının satışına başladığını söyledi.

Konuyla ilgili olarak İHA muhabirine açıklama yapan Çağrı Gıda sahibi Habip Kılıç, sigara tiryakiliğinin tarihe karışacağını, Antinikotin ismini verdiği ilaç sayesinde herkesin sigarayı kolayca bırakacağını söyleyerek, “Tamamı bitkisel otlardan meydana gelen Antinikotin isimli toz ilaç sayesinde artık sigara içmek tarihe karışacak. Sigara içip de sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlar için özel olarak hazırlanan bitkisel ilaç içerisinde nane, defne yaprağı, karabaş, karanfil, çiven ve şeker gibi zararı olmayan bitkiler bulunmaktadır. Sağlık Bakanlığı’ndan onay aldığımız ilacı üretirken 5 kişi üzerinde deneme yaptık ve hapsinden sonuç aldık. Bu 5 kişi artık sigarayı hiç düşünmediklerini ve vücutlarının nikotini istemediğini söyledi” dedi.

Tanesini 7 bin 500 YTL’ye sattığını söyleyen Kılıç, Antinikotin isimli karışımın özel bir formül ile yapıldığını belirten Kılıç, kullanışını şöyle tarif etti:

“Sigara ihtiyacı olduğu zaman küçük çay kaşığı ile bir kaşık dil üzerine alınarak emilmekte. Eğer tekrar sigara ihtiyacı olduğunda aynı olay tekrar ediliyor. Bu uygulama ile tedavi başlamış oluyor. Kısa süre sonra da vücut artık nikotin istemiyor ve sigara içimi de unutulmuş oluyor”.

Formülü kimseye söylemeyeceğini ve karışımın seri üretimini yapacağını kaydeden Kılıç, “Bir paket sigaranın fiyatı 4-5 milyon lira. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. İki paket sigara fiyatına insanın sağlığını tekrar kazanması elinde. Herkese yan tesiri olmayan bu ilacı kullanmasını tavsiye ediyorum” dedi.