Genel SağlıkHABERLER

YAZ DİYETİNDE İSTEDİĞİNİZ KADAR TATLI TÜKETEBİLİRSİNİZ!

Yazın gelişiyle beraber, güzel görünme ve sağlıklı olma kaygısı, kadın erkek herkeste diyet yapma zorunluluğunu gündeme getirir. Diyetlerde ilk olarak yasaklanan tatlılar, diyet toz tatlandırıcı olan Spoonful ile yapıldığında rahatlıkla tüketilebilecek bir besine dönüşüyor. Hem de lezzetinden hiçbir şey yitirmeden.

Spoonfull, her türlü soğuk ve sıcak içeceklerde, meyvelerin üzerine serperek tatlandırmada, kahvaltılık tahılların üzerinde ve tatlı yapımında kullanılabilir. Ürünün bir kaşığında sadece 2 kalori var, tat bakımından ise bir kaşık toz şekere eşdeğer.

Granül formu sayesinde, ağızda hızlı ve homojen olarak eridiğinden şekerden daha lezzetli algılanan Spoonful ile isterseniz, un helvası, cevizli güllaç, sütlaç, aşure gibi annenizin tatlılarını, isterseniz de, cheesekek, tiramisu ya da diyet puding gibi modern tatlıları hazırlayabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken tek nokta ise; Spoonful’un ateşten indirmeye yakın ilave edilmelidir.

Sadece diyet yapanların değil, diyabet hastalarının da rahatlıkla tüketebileceği tatlıların tariflerini, www.canderel.com.tr adresinde bulabilirsiniz.