Genel SağlıkHABERLER

AMELİYAT İÇİN 2007’YE GÜN VERDİLER

Çorum’da gözünden ameliyat olabilmesi için 3 yıl sonrasına gün verilen Musa Yılmaz, Valilikten bir an önce ameliyat olmak için tanıdık doktor istedi.

Gözündeki kataraktı aldırmak isteyen Musa Yılmaz, Çorum Devlet Hastanesi’ne muayene olduktan sonra Ankara Göz Bankası Hastanesi’ne sevk edildi. Burada kendisine 3 yıl sonrası için gün verilmesine tepki gösteren yaşlı adam bir an önce ameliyat olmak için Çorum Valiliği’nden yardım istedi.

Valilik Halk Günü toplantısına katılan Yılmaz, ameliyat olması için Göz Bankası’nın telefon ve adresini aldıktan sonra kendisine 3 yıl sonrasına gün verdiklerini belirterek, “Sayın Valim, Göz Bankası bana 3 yıl sonrasına ameliyat için günü verdi. Telefonumu alarak beni arayacaklarını söylediler. Beni 3 yıl sonra mezardamı arayacaklar. Biran önce ameliyat olmak istiyorum. Tanıdık bir doktorunuz varsa bana yardımcı olun ameliyat olayım” dedi.

Vali Yardımcısı Mehmet Usta ise, Anakara Göz Bankası’nda tanıdık doktorun olmadığını, ancak kendisinin ameliyat olması için Sosyal Hizmetler Vakfı tarafından yapılacak araştırmadan sonra yardımcı olacaklarını kaydetti.