Genel SağlıkHABERLER

İLSAN YENİ MİSYONUNU AÇIKLADI

İlsan, Milen ve Koz İlaç çalışanları İlsan’ ın 40. yılı Hilton Convention Center’da kutladı. Kutlamalarda şirketin yeni misyonu ve hedefleri açıklandı.

Şirketin misyonu ve değerlerini tüm çalışanlarla paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bedri Toker yaptığı konuşmada İlsan Hexal’ ın 2004 yılını değerlendirdi ve 2005 yılı için öngörülen hedefleri açıkladı.

Ayrıca, İLSAN HEXAL’ ın sürekli genişleyen ürün yelpazesi ile iç ve dış pazarda hizmet ettiği her toplumun tercih ettiği, geleceği planlayarak farklılık yaratabilen, birlikte çalışılmak istenen güvenilir bir marka olma misyonunu çalışanlarla paylaştı.

Yönetim Kurulu Üyesi Halil Yaşar ise gücünü çalışanlarından aldığı enerji ile perçinleyen İlsan’ ın 40 yıllık köklü geçmişine değindi. Gecenin en coşkulu ve duygusal anları 10-15-20-25 ve 35 senedir hizmet veren toplam 85 çalışana plaket ve rozetleri Yönetim Kurulu tarafından takdim edilirken yaşandı.

1964 yılında kurulan İlsan Ar-Ge ve Üretim alanında ülke sanayine katkıları ile büyüyerek 1980’ lerin sonunda 160’ dan fazla ruhsatlı ürünü olan, cirosu 39 milyon Dolara ulaşmış bir şirket oldu. 1990’ lı yılları üretmek istediği kalite standartlarına sahip makine parkı ve laboratuvarları kurarak değerlendiren İlsan için 1999 yılı bir dönüm noktası oldu ve bir ilaç devi olan Alman Hexal AG ile birleşti.

1986 yılında sağlık hizmetini güvenli ve kaliteli ilaçlar ile ulaşılabilir kılmayı amaçlayarak yola çıkan HEXAL AG, sağlık hizmetlerinin gerek sigortalar gerekse devlet ödemeleri için en uygun şartlarda olabilmesini sağlayacak imkanı da sunmuş oldu. Bugün HEXAL AG 6.500 çalışanı ve 1,2 milyar Euro’ yu aşan cirosuyla, tüm dünyada bu amaca hizmet etmek için çalışmaktadır.